2018-05-07 508 views
星期六放咗工之後又唔係好肚餓唔知食乜好經過左幾間Starbucks唔使排隊就睇吓有咩沙律扮晒健康試吓啦見到個蕎麥面雞肉沙律好似都幾吸引雖然都要成$55一盒一打開就見到一舊雞扒 幾粒秋葵 兩粒車厘茄 蕎麥面 下面有啲沙律菜仲有一小杯嘅芝麻醬秋葵車厘茄同沙律菜就係普通正常沙律嘅貨色好難唔好食因為都唔駛煮芝麻醬分明係超級市場都買到嗰啲日式芝麻醬如果想知咩味就去超級市場買支自己試吓啦講返主角 舊雞扒 因為擺咗喺雪櫃所以雪到硬哂 本來諗住可以淨係幫我整返熱舊雞扒令到啲醬汁冇咁硬舊雞都冇咁硬點知個職員話因為係沙律所以一定要凍食咁無辦法啦唯有頂硬上 其實呢舊雞扒如果可以整返熱嘅話應該會好食好多因為凍冰冰咁食一嚟硬身二黎啲醬汁又撈唔到啲蕎麥面...蕎麥面又係出面超級市場買返嚟嘅所以唔會唔好食收得咁貴嘅一個沙律好似全部都係出邊買嘅嘢雖然去得Starbucks都預咗會俾人呃但係都係試一次就算啦下次都係入返間正常餐廳食個正常lunch好過
星期六放咗工之後又唔係好肚餓唔知食乜好

因為擺咗喺雪櫃所以雪到硬哂
點知個職員話因為係沙律所以一定要凍食
咁無辦法啦唯有頂硬上
其實呢舊雞扒如果可以整返熱嘅話應該會好食好多
因為凍冰冰咁食一嚟硬身二黎啲醬汁又撈唔到啲蕎麥面...

蕎麥面又係出面超級市場買返嚟嘅所以唔會唔好食
收得咁貴嘅一個沙律好似全部都係出邊買嘅嘢
雖然去得Starbucks都預咗會俾人呃
2018-04-28
$55 (Lunch)