2024-08-22 718 views
今早聽到兩位同事談論,原來咁近公司,都要行10分鐘,可接受的本來想去嗰頭茶記午餐我先去買雞蛋仔先好特別,在營多撈麵舖頭裏面原來可whatsapp 預先落單。因為即整,只有我一個客,我等了10分鐘我又想試埋奶醬格仔餅,又買埋等待期間,我問了職員,是可以在whatsapp 註明取貨時間,邊款雞蛋仔和格仔餅多年前,行完龍脊,落番sau kei wan, 箕我有排過隊買,我記得無特別前月,我在港島香格里拉自助晚餐,有食過,當時覺得雞蛋仔,食緊空氣買完,我去附近的禮賓閣會合同事。我望住格仔餅和雞蛋仔,我食完唔使食午餐。我只叫最愛凍檸茶。呢間茶記的紅茶底非常滑。坐近茶水檔,沖茶時聞到紅茶香味雞蛋仔不及媽咪雞蛋仔有蛋香。凍了都脆, 但食空氣,無媽咪雞蛋仔咁足料。$26,貴!媽咪雞蛋仔只要$20早上,同事們告訴我夾餅好味啲。我覺得夠厚身,但都係有點空氣。醬是好味的。夾餅最好味是在紅磡,我食了20幾年

本來想去嗰頭茶記午餐

我先去買雞蛋仔先

好特別,在營多撈麵舖頭裏面

我又想試埋奶醬格仔餅,又買埋

2024-08-22
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$52 (Lunch)