2017-08-23 365 views
前幾日黎左KFC食早餐, order了呢個$29.5既早餐, 入面有滑蛋, 香脆薯餅, 香腸, 同埋一碗茄湯通粉, 我仲專登叫杯熱咖啡試下佢地D 咖啡質素如何. 一比完錢, 一分鐘都唔洗就有得拎野食...初頭仲諗緊佢D野會唔會係整定晒響度唔熱架..好彩食落口都叫做熱既, 特別塊香脆薯餅都幾熱幾好味, 雖然薄薄地一塊但確實幾香脆, 好食過大家樂隻薯餅啦. 份滑蛋就唔算炒得好滑, 但都比想像中好, 起碼炒得比麥當勞好味, 又算幾大份. 而香腸唔係普通廚師腸, 而係珍寶腸果種, 味道都OK, 唔會好鹹.  反而碗茄湯通粉就麻麻地, D通粉偏林, 個茄湯入面得D粟米粒, 一D蕃茄都冇, 相信都係就咁用茄汁開...仲有杯熱咖啡味道都唔差, 可以再飲. 以呢個價錢黎講, 性價比都還可以.
2017-08-15
$29.5 (Breakfast)