2017-11-09 136 views
試左2款火鍋, 一款係竹輪鍋, 一款係濃湯鍋竹輪鍋入面有芝士竹輪, 大大舊, 入面好多芝士, 正!, 另有幾舊餃子, 偏多肉少菜, 好食! 另可1蚊換幾隻青口, 最多可加3蚊, 青口雖然細隻d, 但都鮮味ge。另外我地揀左雞肉, 都好多舊架, 全是雞脾肉, 烚得耐都唔會鞋。呢個鍋比較健康, 因為多d 菜, 肉相對少d。湯底是味曾, 唔會太咸, 幾甜。濃湯鍋ge 湯底咸d 杰d , 個人比較喜歡清淡, 呢款對我來講, 咸左少少。我地揀左豬肉, 同吉野家d 牛肉一樣係薄切, 但份量都幾多, 中間瘦, 邊位肥, 唔會太漏。另外加20蚊要多份雞肉, 亦都是雞脾位, 啖啖肉。
試左2款火鍋, 一款係竹輪鍋, 一款係濃湯鍋

$80 (Dinner)