今日同🤴🏻本來過嚟嘗試尖沙咀限定嘅新班戟🥞,但原來只係1:00-7:00有買,同埋可以買嘅嘢已經唔多,自助機想試嘅新野只剩返雪糕🍧,咁冇計買左雪糕🍧同熱狗🌭️餐先啦!😙😙~~~椰子🥥米奶新地配芒果🥭及大西米~~~雪糕🍦質地同上次士多啤梨🍓米奶一樣有少少雪芭🍧狀態,跟童年食過嘅 ‘ 芒椰奶西 ’ 味道有啲似☺️☺️,芒果🥭帶甜、西米超大粒煙煙韌韌感覺似珍珠奶茶嘅珍珠但係變咗半透明,可惜味道唔夠濃,雪糕🍧唔夠滑,試過就算啦!😅😅~~~和風芥末脆蝦🍤熱狗🌭️~~~🤴🏻食完雪糕🍧話唔夠喉,要加多件炸雞🍗,買完返嚟多咗個新熱狗🌭️,佢話點餐機出返嚟就好叻咁買埋😂😂!🤴🏻好叻叻呀!😘😘脆蝦🍤條好似熱狗🌭️條咁長,炸皮厚度一般幾酥脆😊😊,蝦🍤肉量正常不過芥末味不足,但有紫菜救返,都ok!😃😃
~~~椰子🥥米奶新地配芒果🥭及大西米~~~

~~~和風芥末脆蝦🍤熱狗🌭️~~~
2023-05-03
$32.5 (Other)