2019-11-14 18742 views
地方同tw相比既話, 地方好似反而無咁大, 有機會格離要坐住d唔識既人. 不過台既空間照舊好大,唔會覺得窄!今次集中講刺身, 呢到刺身我反而覺得新鮮d, 唔知係唔係隨機問題, 呢到海膽比較甜, 海膽係比較多人關注既食物之一.三文魚刺身呢, 我覺得睇色黎講算係自然新鮮, 因為有d染色既會係好紅, 至少呢到睇落係高質咬落口個厚度帶小小痴牙, 味道清甜, 算係唔錯! 所以唔好掛住食肉, 刺身都係好正!和牛, 每間分店一樣味道, 一d差別都無, 應該係進口貨全部一樣高質!當中其實我覺得中意食入口即溶既可以試下牛三角, 最入口即溶, 其次係牛外腿,之後個d主要係重牛味, 同埋軟硬程度! 佢d非和牛其實真係都好好食, 全部angus 黎, 牛味出名超濃, 口感比較彈牙, 但就無咩入口即溶既感覺, 尚八係我食過咁多間燒肉放題最高質, 可以話係放題,但係有單叫既質素! 最爆既係連下面遊行緊呢間都係爆場!小菜,前菜方面, 豆腐好食, 主要係d汁調得岩岩好, 又唔會話好似味精過重味,清淡得黎又開胃!呢到烏東同出面食既高質烏東一樣, 湯底係醬油湯, 比較傳統風,蛋係溫泉蛋, 味道不錯 打散黎食都別有一番風味
不過台既空間照舊好大,唔會覺得窄!
呢到海膽比較甜, 海膽係比較多人關注既食物之一.
之後個d主要係重牛味, 同埋軟硬程度!
清淡得黎又開胃!
蛋係溫泉蛋, 味道不錯 打散黎食都別有一番風味, 就咁食當然都得!
飲品選擇唔算多, 但唔影響對餐廳評價, 因為主要唔係飲品上!
反而唯一失望小小既位係雪糕我唔影啦, 因為雀巢黎,無咩好影啦,
期望將來會有 哈根,movenpick!
mk店服務反而無tw咁熱情!
2019-11-14