2013-11-09 2172 views
上星期已book定位, 期待今天的lunch。。。12:45去到, waitress 已經領我地入去la坐低, 見到餐廳差不多都full了。好快諗左食乜之後, 就諗住落order la明顯依度侍應係唔夠人的, 示意左好多次先有人來幫我地落orderlunch都唔平喔等左約10 mins,湯來啦!唔算得上好飲,但幾特別,因為用左橙來做材料。湯中仲見到攪碎了的甘荀幼粒 討厭的事來la。。。等到差不多1:30啲主菜先來。要返兩點,食得有d狼狽。叫侍應拎兩隻碟來,叫左起碼3次,先至有。D侍應好似睇你唔到咁,渾渾噩噩都唔知係度做乜,佢係你身邊經過,你舉住手,佢都冇反應的。試過兩個都係咁。終於可以開動la...得返15mins食 普通茄汁意粉,鴨肉少,試唔到咩味 呢間野,最好都係salad。有薯仔係底,食得都飽的。飲埋杯香梨紅茶就即閃總結,冇下次,唔係太好食,又唔抵食
上星期已book定位, 期待今天的lunch。。。
12:45去到, waitress 已經領我地入去la
lunch都唔平喔

甘荀橙湯
鴨胸意大利麵
終於可以開動la...得返15mins食
普通茄汁意粉,鴨肉少,試唔到咩味
煙三文魚salad
呢間野,最好都係salad。有薯仔係底,食得都飽的。
飲埋杯香梨紅茶就即閃

總結,冇下次,唔係太好食,又唔抵食
Other Info. : lunch不宜在這用膳,除非你有2-3小時的lunch time
2013-11-07
$70 (Lunch)
煙三文魚salad