2021-11-06
本身個人喜愛日式疏乎厘店,睇完其他人對呢間負評都仲係俾機會一試,但係真係試完你就唔會再回頭光顧...裝修係靚既,窗邊有樱花樹裝飾,坐正sofa 位打卡係唔錯。拿坡里意大利麵符合預期,夠hea~酸茄汁加幾粒切粒腸仔,都頂得下肚餓既我和朋友。疏乎厘班戟正正常常,附近黃bus 整得好味過呢間好多,有得揀就唔會嚟呢度。400次牛角窩夫(配焙茶醬)雖然唔明佢點表現出400次,因為就算係伴碟cream 都完全無挺身感覺~但係呢碟已經算係最好食!Latte 還好,唔係咖啡店咁好質素但尚可接受。芝芝莓莓超伏!千祈唔好叫,價錢唔平不過藥水味既醬溝出嚟,聽到隔離枱人客話芝芝芒芒太甜應該都係完全無鮮果成份,只用醬溝個味出嚟。我用openrice book 位平日5:45pm 有88折,我遲到,啱啱過咗6點,所以唔俾折扣我,我完全理解!好心建議staff 下次人客入坐時應該主動講番因為過咗時間今餐未能提供折扣,而唔係人客埋單時先發覺原來預咗有折而其實無折扣。跟住staff 叫我下次book 位時睇清楚條款,ok! 我錯!完!
裝修係靚既,窗邊有樱花樹裝飾,坐正sofa 位打卡係唔錯。
Latte 還好,唔係咖啡店咁好質素但尚可接受。