2014-06-07 203 views
今日返工好趕!大家一致認為買外賣最慳時間!我提議食麥當勞!因為我想試新包!結果四個同事都叫新包餐!只係飲品唔同!最開心係新包配薯角!比起薯條真係好味好多!同事好唔話得!一個人去買四個餐!速度仲好快!十分鐘就已經買好!果然係快餐店!先食脆薯皇!因為同事好快出來!基本上薯皇無焗淋!保持到外脆內軟!薯味一定比薯條好!正!蠻牛辣漢堡,打開個盒見到好多菜絲,感覺健康!麵包鬆軟!咬開見到四層牛肉!仲要有少少肉汁,口感同平時漢堡包唔同!平時普通漢堡肉質好散!呢個包肉質會少少彈牙!四層彈牙感覺更加加強!加上少辣!很開胃!整體感覺配合幾好!唯一係個包比較細!我就啱啱好夠飽!但男同事就覺得唔夠!如果可以食埋新地就完美!可惜外賣就唔得!太快溶化!可惜!

如果可以食埋新地就完美!可惜外賣就唔得!太快溶化!可惜!
脆薯皇
好豐富
2014-06-05
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$31 (Lunch)
脆薯皇