2018-02-26 190 views
今日手機收到通知,有呢個65蚊2人餐優惠,仲有新味雞想試新野同埋都幾低除翻開每人都係比30幾蚊包2個飯,(大)蘑菇飯同雞皇飯各1 不過就冇得轉2個 蘑菇飯。好彩我朋友都鐘意食雞皇飯,而我就當然食蘑菇飯。 而雞方面就包2件櫻花味脆雞同埋2件家鄉雞,可選辣味!但就唔可以轉雞嘅部位。仲有2杯中汽水!可以過都幾化算。點解會有呢個優惠呢?係因為我係佢地會員!其實呢個份量真係幾夠!今次會講下櫻花味脆雞大家都睇到佢個紙都有櫻花圖案粉紅色都幾靚搞到好期待試個雞,但一食個雞就覺得微伏因爲個味有點奇怪一開始就甜甜地之後又變咸,唔係好知道想點,又唔會話難食,但又唔會話好味! 另外想講一件事,坐坐下竟然有疑似內地嘅人黎騙錢,因為佢拎住d 鎖鑰扣放係我枱面冇出聲,仲放咗張卡放係旁邊寫住每個30蚊 ,但佢又唔係殘疾人士。所以都有d驚,所以大家係果頭小心d 🙊可能會係果頭嘅食肆出沒!
櫻花脆雞2人餐
其實呢個份量真係幾夠!今次會講下櫻花味脆雞

另外想講一件事,坐坐下竟然有疑似內地嘅人黎騙錢,