2013-10-04
九月三十日來了這裏食晏,這裏也是富臨集團,係新開張,同事試過話幾好, 所以我地又嚟食下.套餐都唔少嘢食喎:五層燒腩仔,賣相好精細, 不過味道真的幾GOOD,好疏化香脆呀! 好味道.話梅涼瓜,好開胃,酸酸地,苦瓜甘甘地好夾呀. 蓮藕湯好濃好甜呀,真的係足料冇味精呀,正.鮑魚酥及蘿蔔絲酥餅都好味,好疏化,唔會好油.我地再ENCORE左一碟鮑魚酥添呀.蝦餃,鳯爪,鮮魷都出色,鳯爪好淋入味,唔會好油好一PAT嘢咁,蝦餃都好鮮味,鮮魷個醬係比較結左少少,不過都好味的.主食有魚配麵及福建炒飯,個魚的麵份量少到驚人,只有五小口,魚也是只有幾件,我們也不夠分呢,魚的味道都幾好,都好香口多肉的.福建炒飯就大一點呀,好味呀,好多料及多汁,正呀.還有一碟炒牛柳絲的,牛柳唔會好硬身,幾好,仲有我最受的芒果條呀,讚呀.蒸雞好香,雞肉都滑,份量足夠.最後仕應都有送生果拼盤俾我地.初初來的時候係冇咩人,可能我地早,後尾坐坐下就開始多人.整體食物都幾好,服務都滿意.
套餐都唔少嘢食喎:
話梅涼瓜,好開胃,酸酸地,苦瓜甘甘地好夾呀.
蓮藕湯好濃好甜呀,真的係足料冇味精呀,正.
福建炒飯就大一點呀,好味呀,好多料及多汁,正呀.
蒸雞好香,雞肉都滑,份量足夠.
最後仕應都有送生果拼盤俾我地.
初初來的時候係冇咩人,可能我地早,後尾坐坐下就開始多人.
整體食物都幾好,服務都滿意.