2024-03-10 457 views
新年完咗諗住人流少番啲上山頂行下,附近餐廳變化不大選擇唔多,見到2樓敏華冰廳有新嘢試,即刻唔使諗,門口職員迅速安排入座,好好彩拎到靚靚窗口位可以睇到風雨中嘅凌霄閣,本來想試吓佢哋限定嘅紅燒BB乳鴿,好可惜已經賣晒職員見狀即刻熱心推介另一款新菜式瑞士汁雞翼,即叫即做非常入味,瑞士汁甜甜香香,配埋少少蔬菜伴碟,推介唔想太飽肚嘅朋友可以試呢個,8個like另外點咗份我最鍾意食嘅公司三文治,即叫即烘,餡料夾住豐富,芝士 蕃茄 爽脆生菜 火腿同埋厚炒蛋,一啖咬落去真係好正,大大份有成四件,同朋友share啱啱好食完有啲意猶未盡,叫咗份杏汁白肺湯,落單後10幾分鐘即送到上菜速度算快,個湯非常足料,夠肉味同杏香味重,係會飲晒一滴唔剩嗰種吸引私心推薦個湯盅頭上連埋個蓋仔都幾有心思,打卡必備!!
可以睇到風雨中嘅凌霄閣,

本來想試吓佢哋限定嘅紅燒BB乳鴿,好可惜已經賣晒

私心推薦

個湯盅頭上連埋個蓋仔都幾有心思,打卡必備!

2024-03-07
Waiting Time
13 Minutes (Dine In)
$95 (Lunch)
  • 黯然銷魂飯
  • 瑞士汁雞翼