2017-05-19 72 views
每星期既 lunch 基本上離不開 mc donald,因為平靚正,今日不例外,but 唔係食 23蚊 cheap 餐,因為今日係 friday 所以,要食豪d,食新野。呢幾日報紙勁賣廣告,是拉差雞飽唔知邊個改呢個名,唔理佢是拉差,定係是差拉,是差但啦 食左試試佢!而且我仲加多四蚊 加cheess 同 bacon 落薯條到出來既效果係 同我出面 happy hour 既一樣。係到 42蚊就可以落樓,係 pub 到 冇 300你都唔使指意有得食。overall 對個飽評價好好,有 tomato 有蛋又有菜。 42蚊食到飽飽又好食,邊個人成日話 m記唔健康? 我會覺得好過茶餐廳的 油野好好多囉!值得一食!!!

呢幾日報紙勁賣廣告,是拉差雞飽

而且我仲加多四蚊 加cheess 同 bacon 落薯條到
出來既效果係 同我出面 happy hour 既一樣。

值得一食!!!
2017-05-19
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Lunch