2015-01-05 450 views
同Honey 去完QE 探病, 諗緊食乜野之際, 我地就齊諗到之前燉奶佬個位間新店!  一於入去試下咩料!!!店面裝橫新店關係, 新裝修, 店面係新派茶餐廳格局, 望落都幾高雅同乾淨. 店員帶左我地去坐卡位.餐牌一睇餐牌, 比佢D choice嚇親, 超多選擇. 由Pasta, 意大利飯, 普通茶記應有既碟頭飯, 到一人一鍋既火鍋都有價錢仲只係由$39 既碟頭到$7x 既risotto, 齋睇餐牌係幾抵~!食物我地叫左扒鴨胸意大利飯($73) 同埋蜜糖芥末汁煎豬扒配薯菜 ($68)另外叫左熱檸茶同凍奶茶少甜. 少甜有別於其他茶記,真係做到少甜, 好amazing  總括而言, 呢間可以encore!
 一於入去試下咩料!!!

店面裝橫

餐牌

食物
餐湯
蜜糖芥末汁香煎豬扒
扒鴨胸意大利飯
 總括而言, 呢間可以encore!
Other Info. : 其他檯有人叫左一人一鍋打邊爐, 無記錯價錢大約$60左右, 我見碟牛肉都幾大碟, d 配菜都俾好多下. 難怪d 男士都叫呢樣黎食!
2015-01-03
$71.5 (Dinner)
餐湯