是晚與好友去了沙田EuroGoGo食晚飯逛完街, 咁o岩見到依間亞月家~之前睇過好幾本雜誌都有介紹依間o野so... 一向愛吃大判燒o既我就同好友去試o下la~一向好喜歡吃日本o黎o既好味紅豆餡所以除o左點了一個吉士大判燒~ ($9)仲點了一個抹茶紅豆大判燒~ ($10) 吉士大判燒極好味~ 吉士餡有水準~ 10分!!抹茶紅豆大判燒~ 抹茶味好香~ 紅豆餡就當然gd la~不過... 整體o黎講, 都係唔夠吉士大判燒好~ 8分la~由於o向city super內o既一個檔仔~so... 沒有餐台椅~但如果想坐o既, 行幾步都有city super所設o既兩張二人台行得支力, 想坐o下, 食o下o野都ok ge~*買餅前, 要先到旁邊o既counter買飛, 然後先去落order, 拎餅~**除大判燒, 另有炸蕃薯條賣~ 望落都ok~ 下次有機會再試la~**食完返o黎諗住post相, 點知... 竟然搵唔到依間o野, 依家終於add o左了~ 仲可以做第一個tim!! GD!!*
是晚與好友去了沙田EuroGoGo食晚飯
逛完街, 咁o岩見到依間亞月家~
之前睇過好幾本雜誌都有介紹依間o野
so... 一向愛吃大判燒o既我
就同好友去試o下la~
一向好喜歡吃日本o黎o既好味紅豆餡
所以除o左點了一個吉士大判燒~ ($9)
仲點了一個抹茶紅豆大判燒~ ($10) [另有紅豆大判燒($9)]

吉士大判燒極好味~ 吉士餡有水準~ 10分!!
抹茶紅豆大判燒~ 抹茶味好香~ 紅豆餡就當然gd la~

由於o向city super內o既一個檔仔~
so... 沒有餐台椅~
行得支力, 想坐o下, 食o下o野都ok ge~

吉士&抹茶紅豆大判燒
$10 (Other)
吉士&抹茶紅豆大判燒
  • 吉士大判燒