2023-12-07 375 views
荃灣試試苦瓜飲品茶救星球 嚟到荃灣 幾多朋友仔叫我去試試 講真 平時唔會主動去食苦瓜 唔知伏唔伏呢? 題外話:買每一杯都送迷你麻雀 買兩杯會送豬仔 有嘢送感覺過癮好多.先試試佢地首創 招牌⭐️苦瓜檸檬茶$29😅同想像中苦瓜嘅味道好唔同 完全唔苦👍🏻會飲到爽口苦瓜粒粒 同檸檬茶幾夾 有驚喜感覺會比肥仔珍珠奶茶 健康好多 值得一試⭐️馬蹄甘蔗奶茶$31第二杯感覺好健康嘅奶茶甘蔗同馬蹄本身已經常見絕配底下仲有馬蹄粒粒 同馬蹄凍⭐️水蜜桃檸檬茶$28呢杯幾甜 但我鍾意佢哋水蜜桃甜味⭐️斑斕薄荷檸檬茶$30呢一杯薄荷味明顯 後勁會帶少少斑斕味⭐️芫荽檸檬茶$31呢杯芫荽味超級重 如果鍾意芫荽會好鍾意.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_荃灣.#茶救星球 JO‘S CHA地址:荃灣荃興徑10至18號富榮大廈地下6號舖.⭐️評分:味道:4/5環境:-/5 外賣服務:-/5 外賣抵食:4/5..#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #食評
先試試佢地首創 招牌⭐️苦瓜檸檬茶$29
味道:4/5
環境:-/5 外賣
服務:-/5 外賣
抵食:4/5
#香港旅遊 #荃灣美食 #荃灣 #荃灣必食 #週末好去處 #檸檬茶 #旺角美食 #尖沙咀美食 #苦瓜檸檬茶 #下火 #消暑 #健康飲品 #蔬果