2021-10-09
雖然依間店主打漢堡飽,以前都食過好幾次了,見佢有其他菜式,今次一於試下漢堡以外既食物!之前不論外賣定堂食都食過好幾次了,今次再試,雖然係晚市,但入內既時候全場得我地一枱客雖然稍後再有兩枱客人光顧,不過晚市黎講真係算靜明明佢啲嘢食唔差首先影下佢漢堡既menu款式種類繁多不過今次要試既係漢堡以外既食品order左一個淑女早餐、一客英式炸魚薯條同一份墨魚汁海鮮意粉首先上桌既係意粉跟配既沙律,超級多芝麻醬,正餐飲揀左柚子蜜、柑桔蜜同可樂,不過可樂就無影相淑女早餐牛油粟米好香牛油味,正呀雜菇都炒得好香英式炸魚薯條比想像中大份薯條同魚柳都炸得香脆可口墨魚汁海鮮意粉海鮮好足料,意粉亦煮得剛剛好,唔會過腍平時雖然鍾意食墨魚汁,但礙於每次食完啲牙都會黑蚊蚊,所以有時想食都唔敢食,不過依家日日戴口罩,食到成口黑蚊蚊都唔驚啦另外都想提一下,記得以前幫襯個陣唔收八達通,但今次再黎發現佢增設左八達通機,實在太好了方便我用消費券
首先影下佢漢堡既menu
款式種類繁多
不過今次要試既係漢堡以外既食品
首先上桌既係意粉跟配既沙律,超級多芝麻醬,正
套餐的沙律
餐飲揀左柚子蜜、柑桔蜜同可樂,不過可樂就無影相
柑桔蜜、柚子茶
淑女早餐牛油粟米好香牛油味,正呀雜菇都炒得好香
淑女早餐
英式炸魚薯條比想像中大份薯條同魚柳都炸得香脆可口
英式炸魚薯條
墨魚汁海鮮意粉
海鮮好足料,意粉亦煮得剛剛好,唔會過腍
墨魚汁海鮮意粉