2015-11-14 880 views
係友人口中得知呢間高質素西餐廳,所以就特登book位試下。佢地就推介左個煙三文魚沙律,什菜千層麵等等,除左呢2樣,我地仲嗌左其他嘢食,全部都好高水準。呢個煙三文魚非常之好味,我平時就唔係太鍾意食煙三文魚,但呢一個沙律竟然可以令我愛上左!佢地采用ge沙律醬唔係普通ge沙律醬,個醬汁係佢地自製,仲好味過普通沙律醬。呢一個香草包亦係佢地自己整,個包好脆,配埋牛油都好好味。呢個雞翼味道非常特別,有齊酸甜辣ge味道,係味覺ge享受。呢一個係我最中意ge菜式,由於佢係慢煮,所以d肉非常非常'林',達到入口即融ge感覺,醬汁亦調配得好好!最後就嗌左呢一個青檸芝士餅,面頭有焦糖,三層咁食,好好味,味道配合得好好第時一定會再邀請朋友一齊食!
煙三文魚沙律
香草包

呢一個香草包亦係佢地自己整,個包好脆,配埋牛油都好好味。
水牛城雞翼
呢個雞翼味道非常特別,有齊酸甜辣ge味道,係味覺ge享受。
慢煮牛面額配紅酒汁
青檸芝士餅
第時一定會再邀請朋友一齊食!
草莓奶凍
白菌露荀蕃茄闊麵