2009-05-05 8 views
上星期五去完macau 返黎搵左個fd食飯, 去左圓方先到有間泰越式餐廳, 環境幾好就咁就入左去一睇個menu 都幾多野食, 有排簡, 最終選出3 款先黎一個椒鹽魷魚.....加埋甜酸醬, 食落唔會熱氣, 不過2個人食就會覺得多之後有個波羅雞粒炒飯, 不過味到淡左d要用青檸加強返d 味道, 呢道菜有一個唔好處就係d 蔥成"執" 唔係一粒粒, 都唔知點食最後係香芋糯米燒春鷄(半隻), 其實呢道菜自己搵左自己笨都唔知....以為得燒春鷄, 其實仲有一d 好飽既糯米, 食唔哂, 而且d 糯米加左醋, 可能呢次加得多左, 比較酸, 不過d 鷄真係好好食, 又唔油又好肉, 正埋單 $235

一睇個menu 都幾多野食, 有排簡, 最終選出3 款

埋單 $235
2009-05-01
$120 (Dinner)