2008-04-17
環境&潔淨程度:比較暗. 暗得黎唔係有情調o個種. 比人既感覺唔太乾淨. 張檯好似nup nup地咁. 播歌播黎播去都係同一隻碟, 又大聲. 令人覺得好煩厭.食物方面:跟餐的所謂三色魚生, 一塊細隻麻將牌面, 頂多三份二咁大. 又唔見得新鮮, 色澤暗啞. 吞拿魚的血水味重. 又係跟餐的面豉湯咸到叫救命. 雖然都飲得出係湯粉開的, 但係都較o岩份量先呀~ 鐵板牛柳, 配合醬汁味道okay, 不過略為熟左d, 有點乾同埋軔. 鐵板炒蔬菜都okay. 餐飲我穩陣起見要左熱檸水, 就咁熱水加檸檬應該度度都一樣味呀, 點知都係難飲d. 原因係檸檬俾得極孤寒, 得兩片切到紙咁薄的, 邊度會有味先得ga!服務方面:無人做野. 樣樣都要等好耐. 飲完杯茶十世都無人來添飲.價錢方面:中午去食, 咩優惠都唔適用. set lunch 的選擇不多. 食d咁樣質素的食物來講, 屬於相當貴.整體來說:呻笨.
食物方面:
服務方面:
無人做野. 樣樣都要等好耐. 飲完杯茶十世都無人來添飲.
價錢方面:
食d咁樣質素的食物來講, 屬於相當貴.
整體來說:
呻笨.