2017-02-21 303 views
大師傅的確係一間幾唔錯嘅餐廳,食品質素屬中上,服務員態度幾好,環境乾淨舒適,呢度🈶各式各樣嘅早餐,包括有扒類嘅早餐,又或者公仔麵餐,任君選擇,我鍾意食公仔麵,所以就叫咗一個雞扒腸仔麵餐,碗麵到咗枱面,我睇到塊雞扒煎🉐好靚,微焦,而且仲🈶少少黑椒碎,食落非常香口,而且份量都唔少,腸仔有炸過,正🈴我心意,麵質非常之彈,果然係大師傅!另外午餐都🈶好高水準,我叫咗涼瓜牛肉飯,涼瓜爽脆🈶咬口,依然保留到苦味,牛肉好鮮嫩,一食就知係用新鮮牛肉(並非使用梳打牛),而且夠嫩滑🈶肉汁,真係好考師傅功力,以後食早餐或午飯又多一個好去處了
大師傅的確係一間幾唔錯嘅餐廳
香煎腸仔雞扒麵+凍奶茶早餐
涼瓜牛肉飯+凍奶茶午餐
2017-01-23
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$45 (Lunch)
香煎腸仔雞扒麵+凍奶茶早餐
涼瓜牛肉飯+凍奶茶午餐