2023-12-25 92 views
友住附近,帶我試呢間位於佐敦嘅cafe,剛剛轉左個之前喺6星酒家嘅廚師(佢又係老世)。睇Menu嗰陣,廚師走出嚟介紹Menu,仲講解食材,話俾我哋知今日邊隻食材最新鮮好味。朋友揀咗個意大利煙肉芝士多士,一杯手沖咖啡。我就揀咗個蟹肉三文魚子香蒜牛油意粉,一杯latte。廚師話多士係蕃茄包,我話未試過,佢轉頭請我食塊,好好食👍🏻。個多士先$45 ,我揀咗個最貴嘅意粉,先至$115。每樣食材,都好講究,呢個價錢真係好抵👍🏻。老闆對煮嘢食好有堅持,食材用料好講究,希望做好口碑,盡量set到價錢最平,態度又好。總之好食又抵食,值得試吓👍🏻

總之好食又抵食,值得試吓👍🏻
2023-12-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)