2017-08-07 306 views
難得青衣城開新餐廳,裝修都乾淨企理,仲要係東海集團開嘅,諗住應該無死啦!唔係囉,食物質素一般之餘,服務係極!之!差!我哋分別叫咗 all day breakfast & egg benedict,另外附加咗避風塘魷魚鬚。All day breakfast 係 standard 嘢啦,望落去都算豐富;但係egg benedict 同魷魚鬚嘅份量都係比較細嘅。飲品點咗凍咖啡,同埋佢 signature 嘅『魔幻桃園』(即係蝶豆花茶加柚子檸檬汁,神奇嘅地方就係地藍色嘅蝶豆花遇上酸性嘅柚子檸檬汁,就會即刻變成羅曼蒂克嘅粉紫色)。我哋嬲嘅原因唔係因為嘢食份量細,反而係因為杯嘢飲。事源係以上叫嘅 all day breakfast & egg benedict 都係套餐,分別會跟一杯餐飲。我哋見到佢果杯『魔幻桃園』好似幾吸引就叫嚟試下,無得跟餐我散叫係 okay 嘅,咁我 2 個套餐咪叫返 2 杯餐飲囉,我冇理由蝕抵比佢架嘛。就係因為咁,我比餐廳職員喺我哋隔離講三講四!大佬呀,呢個 open kitchen 嚟架,你啲同事大大聲講嘢,旁邊果張枱嘅人客係絕對聽得清清楚楚架,定係你當我哋都係聾架?!聽

all day breakfast

egg benedict

避風塘魷魚鬚

蝶豆花茶

大佬呀,呢個 open kitchen 嚟架,你啲同事大大聲講嘢,旁邊果張枱嘅人客係絕對聽得清清楚楚架,定係你當我哋都係聾架?!聽完你哋咁樣批評,我哋食咩都無味道啦!真心建議佢哋好好教育下啲員工啦!
2017-08-06
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$130 (Lunch)