2023-02-20 90 views
(#)蜆肉白酒蒜片橄欖油炒意粉  $118(#) 慢煮西班牙黑毛豬 白酒香草忌廉配薯蓉  $158 服務評分:🌷🌷🌷🌷🌷清潔評分:🌷🌷🌷🌷🌷食物評分:🌷🌷🌷🌷🌷打卡評分:🌷🌷🌷🌷🌷性價比分:🌷🌷🌷🌷🌷 白酒煮蜆,其實望落簡單,但其實煮得好食都唔容易。呢一間餐廳,就處理得好好,意粉軟硬適中,又彈牙,落白酒嘅時間又啱啱好,上枱時,仲問到陣陣嘅白酒香味,佢好醒目,仲加埋蒜片,簡直有提升另外一個層次。佢哋絕不吝嗇,畀咗好多蜆肉。 我就唔係好識西班牙嘅黑毛豬有咩特別,我只係知道佢嘅豬肉得非常之嫩滑,喺出面唔容易食到,再加上佢特製嘅醬汁,非常之可口,值得推介!!!佢薯蓉非常之軟綿幼滑,當中有啲薯粒,佢增加口感,推介!!!
(#)蜆肉白酒蒜片橄欖油炒意粉  $118
(#) 慢煮西班牙黑毛豬 白酒香草忌廉配薯蓉  $158