2022-08-20
朋友話來呢間韓式餐廳,一定要多人,點解?因為可以一次過滿足口慾,大大嘅滿足感!餐廳環境好寬敞,設計上空間感十足,座位舒適,仲可以電子落單,方便快捷。今次我地叫左韓式便當,款式多,一次過滿足我地唔同嘅食慾。有炸雞,韓式紫菜飯卷、沙律、泡菜和糖餅,份量充足,味道好。紫菜飯卷好足料,仲有少少麻油香味,唔會油膩,口感豐富。糖餅都幾厚實,中間係紅豆蓉,食落有少少肉桂味,但唔算軟腍。炸雞香脆惹味,肉質嫩滑,唔乾身,好好食,搞到我地仲加追!正!特別之選就係韓式牛肋條飯,牛肋條軟腍入味,肉質口感豐富好味😋湯底好清甜,配料亦好足,有金菇、紅白蘿蔔,青紅椒、京葱絲、味道香甜,與白飯絕佳配搭。香辣鳳尾蝦野菌炒天使麵,蝦口感彈牙,新鮮好味,野菌同雜菜及多種香料炒一齊,口味更多元化,自然鮮甜惹味!仲有紅棗水,好清潤,好養生,健康之選!
仲有紅棗水,好清潤,好養生,健康之選!