之前幫襯過,味道都幾好加上價錢合理所以再幫襯。發覺老闆轉了,上至老闆,下至員工都是韓國人,之前都仲有落單阿姐識中文,老闆連門口掛住休息中都唔知,好彩我一心想幫襯所以先輕推大門問係唔係開咗。雖然老闆變咗,但係餐牌冇變,反而多咗lunch set 同rice ball,價錢合理,大概八十至一百。當然冇得同茶記比,但係正宗韓國餐廳呢個價錢一啲都唔貴。餐廳環境舒適,我情願坐得舒服收我平啲好過整到好靚收貴我,反正地區餐廳。講返食物質素,叫左大醬湯,泡菜炒飯同辣牛肉湯飯。泡菜炒飯係一流,炒得均勻,每粒飯都有泡菜汁,絕對唔求其。牛肉湯飯就少啲牛肉,但係湯嘅味道唔錯。想食正宗韓國嘢又唔想咁貴,呢間絕對值得推介。下次會再試佢嘅燒牛肉,之前食過都幾正,性價比高。希望多啲人支持下呢啲小店。