2024-06-07
今日收工約咗家姐一齊出去食飯,我哋揀咗之前一直都想食不過冇食到嘅越南嘢!呢間嘢價錢非常之抵,份量又大❤️❤️我哋嗌咗一個蕃茄湯蟹檬粉,🥰蟹肉都幾多,湯底好鮮甜!另外帶咗個豬頸肉沙律,份量極大,酸酸甜甜好開胃!豬頸肉都幾多,燒得幾香🫡煮食仲買咗一個咖喱牛腩配法包,唔係講笑個牛腩都幾香口,又入味,而且整得幾淋!咖哩香料味都幾重❤️❤️我哋仲加$20要咗一碟油菜!大大碟好抵食🥰🥰嘢飲方面嗌咗一個牛油果沙冰,牛油果味10分濃❤️冰鎮凍奶茶唔會太甜🫶🏻加$6好抵呀❤️#hk #hkfoods #hkfoodie #hkfooddiary#hkfoodblogger#hkdessert#coffee#hkig#goodwest#hkfoodies#hkfoodporn#foodies#hkigers#hkfoodblogshare#好味道#好西#香港好西
我哋嗌咗一個蕃茄湯蟹檬粉,🥰蟹肉都幾多,湯底好鮮甜!
另外帶咗個豬頸肉沙律,份量極大,酸酸甜甜好開胃! 豬頸肉都幾多, 燒得幾香🫡
煮食仲買咗一個咖喱牛腩配法包, 唔係講笑個牛腩都幾香口,又入味,而且整得幾淋!咖哩香料味都幾重❤️❤️
我哋仲加$20要咗一碟油菜! 大大碟好抵食🥰🥰
嘢飲方面嗌咗一個牛油果沙冰,牛油果味10分濃❤️