2019-03-04
唔係誇張,平日既我係唔食粟米!但呢個粟米真係炸得超級宇宙無敵咁好味😭我一路食,一路講左好多次:好好味😆😆😆--入翻正題,今日去呢間親呢既火鍋店打邊爐有幸試到當中既椒鹽粟米覺得太好食所以決定要先表揚😂😂-講翻個雞煲先,因為我同媽媽都係唔食得辣,又鍾意食咸菜豬肚所以就緊係揀胡椒咸菜豬肚雞窩☺️-平日一人$138任飲任食,個價錢抵到咁邊度搵?所以我同媽媽本身既期望都唔高--飲品方面有汽水,紙包飲杯,仲有蔗汁水一大壺下下火,睇相就知真材實料❤️❤️❤️-個雞煲真係好足料,又香胡椒味我同媽媽兩個人食一大煲胡椒豬肚雞煲食完已經好滿足🥰感覺好養生咸菜又唔係死咸,雞肉嫩滑👍🏻👍🏻-好特別既係,呢度既配料係以件做單位一件豬紅、一件魚皮餃之類食幾多點幾多👍🏻 呢種方法唔錯,唔怕浪費食物-加錢 $12就有一大隻廣島蠔👅鮮甜厚肉!-見到牆上果張安格斯肥牛相,忍唔住叫碟細安格斯果然真相同圖片一樣,雪花啊😛❤️睇到都流口水,食落好香牛味🥳🥳🥳雪花紋靚到呢。。。-我又口痕忍唔住叫份尖椒皮蛋食,惹味,又流心🤤🤤🤤好想encore但真係好飽了-最後最後,我決定首尾呼應!再度表揚呢碟椒鹽一口粟米😍😍😍😍外皮炸到好香脆可口,絕對唔厚
但呢個粟米真係炸得超級宇宙無敵咁好味😭
我一路食,一路講左好多次:好好味😆😆😆
入翻正題,今日去呢間親呢既火鍋店打邊爐
有幸試到當中既椒鹽粟米覺得太好食所以決定要先表揚😂😂
講翻個雞煲先,因為我同媽媽都係唔食得辣,又鍾意食咸菜豬肚
所以就緊係揀胡椒咸菜豬肚雞窩☺️
平日一人$138任飲任食,個價錢抵到咁邊度搵?
所以我同媽媽本身既期望都唔高
個雞煲真係好足料,又香胡椒味
我同媽媽兩個人食一大煲胡椒豬肚雞煲
食完已經好滿足🥰感覺好養生
咸菜又唔係死咸,雞肉嫩滑👍🏻👍🏻
好特別既係,呢度既配料係以件做單位
一件豬紅、一件魚皮餃之類
食幾多點幾多👍🏻 呢種方法唔錯,唔怕浪費食物
加錢 $12就有一大隻廣島蠔👅鮮甜厚肉!
見到牆上果張安格斯肥牛相,忍唔住叫碟細安格斯
果然真相同圖片一樣,雪花啊😛❤️
睇到都流口水,食落好香牛味🥳🥳🥳
雪花紋靚到呢。。。
最後最後,我決定首尾呼應!
再度表揚呢碟椒鹽一口粟米😍😍😍😍
外皮炸到好香脆可口,絕對唔厚粉
一唉落去,粟米超級甜!粟米汁爆出🤩🤩🤩
真係好食到我係咁講好好食...😭😭😭
好感謝店員有介紹呢款小食😭😭😭😭
我一定會為左碟粟米再來😭😭
下次仲要帶多幾個朋友黎,咁我就可以食多幾款小食,酥炸廣島蠔今次我都好想試
可惜真係食唔落太飽了!
性價比黎講,銓仔記係我心目中第一!
好後悔今日先第一次食你🙈
店員都好有禮貌好真誠,睇得出餐廳好用心經營
平日晚上都滿座,應該深得街坊既支持👍🏻