2020-05-06
Mexican Skewers Combo🍢($98)串燒有雞肉, 牛肉同埋豬肉, 串燒好容易燒到乾曬, 不過呢度既串燒絕對係juicy得黎帶有少少炭香味🤤Mexican Platter🌮($228)呢個platter 真心超正, 可以食到多款墨西哥小食👍🏽 當中以nachos 配芝士加牛油果醬最得我歡心🥑 另外仲有爆餡, 芝士拉絲墨西哥夾餅都好有驚喜🤩 Platter 仲有超脆炸薯角, 魷魚圈同埋雞翼, 全部都好惹味🤤 另外仲有頭先食過既串燒, 通通都好好食Big Burritos 🌯 ($168)呢個真心big 既burritos 係超級足料, 餡料我地揀左辣肉腸😋 首先佢既皮超軟身, 包住大量既辣肉腸, 芝士同埋其他配料, 啲腸係多到跌曬出黎😂 如果齋食啲腸既話會覺得太鹹同埋偏硬身, 所以都冇食曬啲腸🤨 呢個Burritos 仲配左墨西哥式飯同埋黑豆, 黑豆甜甜地幾得意, 啲飯偏乾身, 食曬成碟野真係會飽到癲Virgin Mojito($45) 同埋Fruit Punch($45) 都係正常發揮, 性價比過, 最想同大家介紹既Gunner($45) 有啲似可樂既味道, 我個人幾鐘
Mexican Platter🌮($228)
Big Burritos 🌯 ($168)
Virgin Mojito($45) 同埋Fruit Punch($45) 都係正常發揮, 性價比過, 最想同大家介紹既Gunner($45) 有啲似可樂既味道, 我個人幾鐘意😍 其實我覺得呢間餐廳性價比甚高, 以佢地地理位置黎講價錢算平👍🏽 大家想食墨西哥菜既話可以考慮黎呢度食