2013-09-25 1218 views
好耐無周圍去食野,因為依排掛住減肥,哈哈不過偶然都要去試下好野既,今次就黎到K-11 既Kitchen M試下啦~白色麵包好軟身,入面暖暖的,加埋少少偏咸的牛油,易入口又唔覺得膩啡色麵包比白色的軟身,連牛油一齊食,牛油的咸更加突出到包身的甜,好味凱撒沙律($68):雖然我不太懂得芝士的種類,但以往食的凱撒沙撒沙律,多數都係加一片片小片的芝士上去,但依度就換轉用芝士粉,咁樣反而仲好,可以平均分佈係每一塊菜上面,但唯一有少少瞬息,係啲麵包粒已經唔脆蟹肉南瓜意大利飯($118):除左有蟹肉放左係飯面之外,佢將南瓜同蟹肉打成茸同意大利飯混埋,啖啖都有蟹肉,而且鍾意食意大利飯的我,好唔容易先搵到間啲飯無爛飯的感覺,而且又唔硬,所以依個真係值得推介香煎深海鮮帶子炒橄欖油蒜片紅椒扁意粉($138):帶子無雪味,而且入口唔韌,伴碟的蒜頭經橄欖油炒過,特別香口,意粉雖然有少少辣,但對於我食譚仔食十小辣既我,係接受到,佢果種辣係好似入面已經加左tabusco咁,覺得都幾野味,意粉硬度適中,最初以為份量好少,但食完都覺得岩岩好
好耐無周圍去食野,因為依排掛住減肥,哈哈
凱撒沙律
蟹肉南瓜意大利飯
香煎深海鮮帶子炒橄欖油蒜片紅椒扁意粉
Other Info. : 建議去前訂檯會好啲,如果唔係可能得室外或者高檯啦~
2013-09-23
凱撒沙律