成日同同事去駱駝漆行街經過呢間賣烤捲嘅外賣店,次次都好奇佢究竟係咩味。最近終於搵到機會同同事去試下啦~我地叫左都幾多野,但佢地出餐速度都算幾快,幾分鐘就已經整好兩個烤捲,所有野落單後唔洗10分鐘就已經ready,真係值得一讚牛肉烤捲呢個包裝設計好方便,唔洗驚d餡料跌出黎👍🏻 餅身薄薄地唔會太厚,牛肉口感唔錯,食起上黎一絲絲咁,另外仲配有番茄、青瓜、洋蔥,但最正係d 汁!有三種顏色嘅汁,同餡料味道好夾雞肉烤捲雞肉烤得啱啱好,唔會太韌亦唔會好油。除左雞肉之外,其他配料同醬汁就同牛肉烤捲一樣。兩個烤捲其實不相伯仲,兩種肉都同醬料配料好夾,不過我個人中意雞肉烤捲多d~香嫩雞肉飯(大)米飯同我地平時食開嘅有d 唔同,橙黃色,煙煙韌韌咁好有口感。佢亦同雞肉烤捲一樣有雞肉、番茄、青瓜、洋蔥,同三款醬汁。但同雞肉烤捲唔同嘅係佢帶有少少辣,我個人覺得佢辣辣地幾惹味美式咖啡(熱)同事唔飲得凍野,叫左熱美式咖啡。佢話杯咖啡幾香幾濃郁,食完咁多野飲返杯真係perfect match拿鐵咖啡(凍)啱晒唔中意飲甜野嘅我,飲完真係好提神醒腦。呢個份量亦剛剛好,而且佢唔似得出面咖啡店好多凍咖啡咁落超多冰

牛肉烤捲

雞肉烤捲

香嫩雞肉飯(大)

美式咖啡(熱)

拿鐵咖啡(凍)