風沙鹹蛋黃炸雞炸雞炸得夠香脆,加埋鹹蛋黃嘅鹹香味,呢個鹹蛋黃醬超濃郁,仲會有肉汁,雞肉都好滑,唔錯。芝士年糕芝士同年糕嘅組合真係無得輸,年糕煙韌又唔會太硬,芝士溶得啱啱好,每一口都充滿住濃郁嘅芝士味,好滿足。香蒜蔥牛柳串牛柳串燒得啱啱好,內裡仲有少少嫩,唔會太乾,加上香蒜蔥嘅香氣,味道好出眾,香口又開胃。雞皮呢個雞皮真係炸得一流,脆到好似薯片咁,完全無油膩感,食到最後都唔會覺得重口。日本黑豚腩肉好入味,每一片都帶有豬肉嘅甘香,同埋油脂分佈均勻,食落唔會覺得太膩。南部雞雞髀肉雞髀肉煮得好嫩滑,南部風味嘅調味令雞肉更加出色。Fruit Punch唔飲酒嘅好選擇,平靚正。味道清新,果味濃郁,飲落去甜甜地,係解渴嘅好選擇,尤其適合呢啲熱天氣。
風沙鹹蛋黃炸雞

芝士年糕

香蒜蔥牛柳串

雞皮

日本黑豚腩肉

南部雞雞髀肉
雞髀肉煮得好嫩滑,南部風味嘅調味令雞肉更加出色。

Fruit Punch