一坐低,熱情嘅譚仔姐姐已經向我哋推介今期新品「脆肉鯇木瓜魚湯米線」🐟一於同大家試試佢😋食咗乜:脆肉鯇木瓜魚湯米線雖然我平時都會食譚仔小辣/中辣,但試新產品就梗係試吓湯底嘅原味先啦😋今次就揀咗原味魚湯✨米線一嚟到,色彩繽紛嘅賣相+陣陣香濃嘅魚湯味飄緊過嚟,完全喺衝擊緊我嘅視覺同嗅覺💖味覺方面,湯底十分鮮甜,魚湯嘅香濃+木瓜嘅清甜😋一路食發現湯入面都有好多橙色細細粒嘅木瓜蓉,清甜滋潤⬆️⬆️難怪啖湯會愈飲愈好飲✨脆肉鯇之所以會脆,喺由於使用咗大量蠶豆餵飼🐟🐟份量十足,大大塊好完整,肥美鮮甜,脆口得嚟帶魚油香,喺名乎其實嘅「蠶豆鯇」整體而言,喺一碗色香味俱全之作🤤值得encore👍🏽

😋食咗乜:
脆肉鯇木瓜魚湯米線

整體而言,喺一碗色香味俱全之作🤤值得encore👍🏽
Type of Meal
Dinner