2010-04-22 9 views
今晚一大班人去食糖水, 諗住附近都冇咩糖水店又見呢間鋪因為係公仔箱搞笑藝人開, 晚晚都好多人應該都唔差得去邊就去試下啦去到見到餐牌甜品種類選擇不多 多是熱食而價錢 ....都真係貴貴地可能因為佢座落在尖東地段啦選擇左好耐 終於落決定啦由於天氣比較熱 大家都偏向凍甜品於是大家就叫左芒果西米撈 楊枝金露呢d 大路凍食好 戲肉到先是我的楊枝金露-----難食:芒果好甜,不過係似放得太耐太熟 就變壞的甜 好怪的楊枝金露之後到友人的芒果豆腐花, 芒果汁好似水咁稀 食落去有點酸酸味 ....難食重點 另一友人的芒果西米撈, 一黎到, 友人看見芒果顏色很深, 已心知不妙嘗一口之後 立即吐了出來原來芒果已經變壞了! 即左之後另一友人好有勇敢話要試下, 結果都係作嘔最後 我地cancel 左未黎果d 就好嬲咁走左啦!此店以後永不錄用!!!!!!!!從未食過如此難頂的糖水店竟把的芒果拎比客人食!!!!!!!! 好勇敢!!!!!!!!!!!!!!明星 信得過嘛??????

今晚一大班人去食糖水,
諗住附近都冇咩糖水
又見呢間鋪因為係公仔箱搞笑藝人開, 晚晚都好多人
應該都唔差得去邊

好 戲肉到
嘗一口之後
立即吐了出來

原來芒果已經變壞了! 即[宿]左

之後另一友人好有勇敢話要試下, 結果都係作嘔

最後 我地cancel 左未黎果d 就好嬲咁走左啦!
此店以後永不錄用!!!!!!!!

從未食過如此難頂的糖水
竟把[宿]的芒果拎比客人食!!!!!!!! 好勇敢!!!!!!!!!!!!!!

明星 信得過嘛??????

2010-04-21
$30 (Last Night Supper)
  • 所有不含芒果的甜點