--- 中環 IFC ---位於中環 IFC Mall 的【 PIN 🍪 品曲奇 】 是香港創立的曲奇品牌, PIN 由口味設計、烘焙到包裝均由香港自家餅房處理、嚴選優質食材並揉合創意手藝,精心創造出傳統香港口味的曲奇、蝴蝶酥 、 糖果等,絕對係伴手禮之選,喜愛香港地道風味的你,千祈不要錯過喔 💕🤎 朱古力果仁脆脆 $138湖水綠色圓形罐盒,一打開罐,一陣陣香濃朱古力味撲鼻,朱古力果仁薄脆片,乃選用澳洲優質果仁製造,滿滿果仁香氣,口感豐富,香脆滋味爆燈。🧡 落日橙海鳥結糖及曲奇禮盒 $158 (18 件)---- 🍪 香橙夏威夷果仁曲奇 (10件) ----香橙夏威夷果仁曲奇香脆可口,充滿牛油奶香之餘,有果仁香氣,還帶有淡淡橙香味。---- 🍬 夏威夷果仁鳥結糖 (8件) ----鳥結糖乃選用優質夏威夷果仁,粒粒飽滿香脆,更充滿濃濃奶香,口感不軟也不硬,最重要是一點也不黏牙, 朋友還笑我太迷戀 PIN 的鳥結糖 🍬吃不停,的確,我愛極了💕【 PIN 🍪 品曲奇 】 最近推出咗好多聖誕禮盒,款款繽紛色彩,滿滿聖誕氣氛,快啲來【 PIN 🍪 品曲奇 】 揀聖誕禮物 🎁 送比朋友仔 💕 20
--- 中環 IFC ---
🤎 朱古力果仁脆脆 $138
🧡 落日橙海鳥結糖及曲奇禮盒 $158 (18 件)
---- 🍪 香橙夏威夷果仁曲奇 (10件) ----
---- 🍬 夏威夷果仁鳥結糖 (8件) ----
【 PIN 🍪 品曲奇 】 最近推出咗好多聖誕禮盒,款款繽紛色彩,滿滿聖誕氣氛,快啲來【 PIN 🍪 品曲奇 】 揀聖誕禮物 🎁 送比朋友仔 💕 2024 一齊過一個繽紛 🎨 愉快的聖誕節 🌲
⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹
店舖 🍪【 PIN 🍪 品曲奇 】
店址 📍 中環金融街8號國際金融中心商場3樓 3022A號舖
查詢 📞 25700636 / 92519849
#愛吃miniの中環