2022-05-22 80 views
有返晚市堂食 周圍睇下有咩嘢好食,行經東大街見到有間裝修幾靚嘅鋪 諗住入去試下啦 就叫咗個所謂嘅牛扒餐,間嘢本身都無乜客架啦 但都可以等咗勁耐先上到餐第一眼望到 簡直遺反曬我對牛扒嘅認知,原來牛扒係簿片黎 跟著周圍嘅伴碟係靚呀,但我要食嘅係牛扒呀 唔係要牛肉乾同一埋垃圾呀,你啲旺仔小饅頭唔食飽人架大佬果下我以為黎錯餐 係咪黎咁一口牛果個餐,就問個侍應啦,點知佢態度勁差,話牛扒餐係咁 無黎錯餐(完全係俾你覺得 係咁架啦 食唔食擺就咁)真係中曬伏 跟著唔洗幾分鐘就已經食完 好似食空氣咁 拿拿臨埋單走 點知原來要加一(無服務之餘)仲要收假期加一 埋單成200幾 真係食咗成肚氣 買塊扒自己返去煎仲開心完全唔明點解咁都可以收加二 憑什麼憑裝修靚?大把cafe裝修靚過佢啦憑著打卡鋪就可以俾垃圾啲客食?仲要唔平喎個價錢**重點 唔想再有無辜嘅食客朋友被人呃人去劏**負評我相信唔會有人買黎攻擊自己鋪 所以識睇一定睇負評有個好評真心好笑 全港最完美cafe喎 跟著有個pickingnose同milktealover 用張相同檸茶圖嘅?同佢哋鋪螢幕show出黎果張一樣嘅?可唔可以專業啲呀?另外有個有作 真

買塊扒自己返去煎仲開心

完全唔明點解咁都可以收加二 憑什麼

憑裝修靚?大把cafe裝修靚過佢啦
憑著打卡鋪就可以俾垃圾啲客食?仲要唔平喎個價錢

**重點 唔想再有無辜嘅食客朋友被人呃人去劏
**負評我相信唔會有人買黎攻擊自己鋪 所以識睇一定睇負評

有個好評真心好笑 全港最完美cafe喎

另外有個有作 真係作啦每個餐由早餐到午餐A-G餐嘅評語都可以寫到出黎 老闆自己定個廚自己打架 笑死人

呢間咁嘅垃圾 真係影衰曬東大街呢條食街