2024-11-19
星期一同男朋友去慶祝生日,男朋友已經預先幾日book咗座位,希望可以安排梳化靠窗邊位,職員講咗到時會盡量再安排,諗住星期一應該會少人啲,應該都會安排排到,結果,當日去到,接待的女職員話未能安排坐梳化位,因為已經有人預訂,我們當時抵達係3:00 ,見到有幾張梳化位都係吉的,於是話可否食到有人嚟就再調位,該女侍應話要先詢問一下,結果什麼也沒有安排到,但去到我哋食完,靠窗邊的梳化位都未有人坐,對於該女職員嘅安排非常之失望,懷疑她根本沒有去跟進處理問題。最後仲要安排我哋坐中間位,但明明見到另一邊窗邊都仲有位置,雖然景色係不及梳化咁開陽,我哋強烈要求之下先可以坐到另一邊,唔使坐中間,明明成間餐廳只係得兩台客,總結該女職員安排,真是非常之差,搞到生日都過得唔太開心。講返食物,鹹點都還算OK少少,其他甜品啲味有一部份都有啲怪,有一部份又超甜,特別係有聖誕湯裝飾的類似糖霜,好似食緊硬咗嘅砂糖咁,加咗杯雞尾酒,埋單620幾蚊到,一啲都唔值,如果未試過可以去食其他酒店嘅afternoontea仲好。本身以為可以影梳化嘅景色都算,結果坐嘅位置普通食物仲要幾難食下。可以唔使來試,tea set送既嘢係迷你sa
可以唔使來試,tea set送既嘢係迷你samples,圖片上的是要消費再送的彩妝,感覺有少少誤導嘅成份。