2010-04-18 10 views
本來想同老婆食好啲,於是聽朋友話荃灣江戶前壽司都算抵食夾大件,一於試吓,不過......先講環境,同沙嗲王同一格局,無計啦集團經營係咁嫁啦,枱面有個叫服務的按鈕,都算方便先試吓叫少少壽司,三文魚腩,三文魚,劍魚腩,帶子同埋甜蝦,點知一上枱就發現唔妥,washabi好似一“pat”牛油咁pat 响碟邊,比一般日本餐廳買相差好遠,記住只係一般餐廳,唔算要求高,最慘碟邊仲有幾滴水呀,大佬呀,好似好唔衛生咁咊三文魚腩 - 都算抵食,十蚊唔使有少少鮮甜比"板X"好食三文魚 - 超一般,又係得個平字,不試也罷劍魚腩 - 失望,三十幾蚊碟,但全無魚0既甜味,同埋連解凍都未解完就俾客食,一入口魚腩中間仲係好凍帶子&甜蝦 - 都係無味,算把啦本來仲想叫其他嘢試吓,因為大部分食品都好似好經濟實惠,啲服務員態度又唔錯,有禮貌有笑容,但頭盤實在叫人失望,所以我最後都選擇埋單去第二度食過
三文魚腩 - 都算抵食,十蚊唔使有少少鮮甜比"板X"好食
三文魚 - 超一般,又係得個平字,不試也罷

帶子&甜蝦 - 都係無味,算把啦

唔夠鮮甜
差!魚生唔係咁嫁!
2010-04-11
$45 (Lunch)