2021-09-08 133 views
之前7月尾試咗,但忘記寫食評😅今次下午茶想試新口味,喺千色匯附近搵食,見馬六開咗一段時間都未試過,下午茶都有d人排隊,等咗約10分鐘左右有位。店內裝修有馬來亞風味,感覺幾好。周圍睇吓其他人食咩😂,就揀咗一個魚丸魚條喇沙米線+美綠哥斯拉,因為俾d美綠波吸引到而試的😁。喇沙湯底濃郁,有好重嘅椰汁味配米線唔錯,魚丸魚條口感都ok! 仲有半隻糖心蛋,正!👍 而個飲品就淡咗d, 唔夠重美綠嘅香味! 好彩有d美綠波咬下😁另選一個檳城蝦麵+好少有嘅椰汁班蘭冰,有驚喜,湯底幾特別微辣,麵質ok都幾好味架! 😋 因之前從未食過呢種湯底。飲品有班蘭葉嘅香味配上椰汁,係不錯之選!以下午茶計,有咁嘅質素都唔算貴!
之前7月尾試咗,但忘記寫食評😅
以下午茶計,有咁嘅質素都唔算貴!
魚丸魚條喇沙米線

椰子班蘭冰

檳城蝦麵

美綠哥斯拉

2021-07-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$60 (Tea)
魚丸魚條喇沙米線
椰子班蘭冰