2019-10-27 442 views
跑馬地晌我心目中係個有錢人地方好日都唔會黎一次今日咁啱約左人晌度拎嘢順便睇下附近有無好嘢食周圍舖頭嘅價錢都真係好跑馬地💀行過呢間coffee shop咦,同出面cafe都係差唔多價位一於試下先!環境光猛有兩邊半開放坐位啱晒同朋友飲住咖啡傾計不過我地坐左入面因為友人要食嘢但由於我唔係太肚餓我同友人就叫左一個pasta share先黑松露大啡菇意粉黎到coffee shop點可以唔叫咖啡?!所以我叫左杯dirty友人就點了expresso on rock我杯dirty其實都係咖啡同奶不過我覺得好好飲!dirty catergorized 左係iced coffee不過佢一粒冰都無落係凍奶加熱expresso聽落真係好普通不過飲落堅好飲個意粉一黎到嘩不得了即刻心心眼佢d意粉比一般食開幼身每一條都沾滿了黑松露醬d大啡菇又唔吝嗇咁高質令我即刻叫多個食物不過食意粉好似太多了所以最後揀左個 煙三文魚奄列呢個奄列都very good!! d蛋仲有蛋汁呢個跑馬地午餐真心可以encore如果我會再黎的話👍🏼👍🏼👍🏼
跑馬地晌我心目中係個有錢人地方
好日都唔會黎一次
今日咁啱約左人晌度拎嘢
順便睇下附近有無好嘢食
周圍舖頭嘅價錢都真係好跑馬地💀
行過呢間coffee shop
咦,同出面cafe都係差唔多價位
一於試下先!
環境光猛有兩邊半開放坐位
啱晒同朋友飲住咖啡傾計

不過我地坐左入面
因為友人要食嘢
但由於我唔係太肚餓
我同友人就叫左一個pasta share先
黑松露大啡菇意粉
黎到coffee shop點可以唔叫咖啡?!
所以我叫左杯dirty
友人就點了expresso on rock

我杯dirty其實都係咖啡同奶
不過我覺得好好飲!
不過佢一粒冰都無落

d大啡菇又唔吝嗇

咁高質令我即刻叫多個食物
不過食意粉好似太多了
所以最後揀左個 煙三文魚奄列
呢個奄列都very good!!
d蛋仲有蛋汁

Dirty