2024-10-20
好朋友是旺角嘅地膽,話要介紹一間性價比非常高,會食到飽到嘔嘅老字號泰式餐廳!果然食完完全明白佢講嘅係乜料,非常值得大大大力推介🔥泰式炒白貝 + 海南雞半隻 $198自選泰式孖寶呢個套餐實在太抵啦,仲要有好多唔同嘅選擇!炒蜆勁大隻,啖啖肉好惹味!本來以為隻海南雞得細細份,點知半隻真係份量十足,而且雞肉仲好嫩滑!炭燒豬頸肉串燒 + 和牛串燒 $28@ 唔怪得豬頸肉係招牌菜,真係外脆內軟!食完兩串都嫌太少好想再食,和牛串燒都唔錯!醬汁好有誠意,我直接想買走!聽廚師講係每日自己新鮮炮製!有心思耶~每一種肉配一份醬料!泰式炒金邊 $72叫咗個午餐set,金邊粉好足料,有雞肉、芽菜、花生、蝦,熱辣辣酸酸甜甜,穫氣十足,配埋泰式湯同埋椰汁!椰青 $44即叫即開,好多果肉好新鮮!+$1 泰式生蝦惠顧滿指定金額就可以用一蚊加購!以為都係行貨?點知一上到嚟係成碟新鮮嘅生蝦誠意十足!+$1 四件椰汁糕又係以為求其整,點知好好味!一蚊兩款係超級抵,性價比非常高!
泰式炒白貝 + 海南雞半隻 $198
炭燒豬頸肉串燒 + 和牛串燒 $28@
泰式炒金邊 $72
椰青 $44
即叫即開,好多果肉好新鮮!
+$1 泰式生蝦
+$1 四件椰汁糕