(Non-member)
2007-11-04 10 views
聽人講依度既lunch set 唔錯又唔貴,所以走去試下..一入門口即場笑爆..一個睇落50幾肥肥地着黑衫既阿姐大叫"私家車"..心諗無啦啦邊有車呀..隔多陣先知佢係想講日文"歡迎光臨",不如叫"二三四"好過!! 咁lunch set A餐係燒鯖魚、B餐係牛柳粒鍋飯..$40有沙律、前菜、咸菜、白飯、麵豉湯、甜品...心諗幾抵食!!我同朋友ニ人1A1B諗住share食..點知真係一分錢一分貨!!鯖魚燒過火"又乾又實"、牛柳粒"有d粉係面我估生粒,d味又怪"...最搞笑係之前既黑衫阿姐..由於lunch set餐牌冇英文..有兩個外國人睇唔明A、B餐係咩..咁阿姐就話"A set is fish , B set is cow"...當場想笑爆佢...A係魚B係牛..我估唔到黑衫d英文可以咁差!!連牛肉叫beef都唔識..Cow真係成隻牛上枱呀!!