2019-08-09 732 views
午飯時間 KCC 好多上班人士放飯, 咪走雞算係比較易搵位 ge 食店餐牌 :見到皇牌推介有花膠雞湯米線 😍😍 , 仲有酒香 😍😍 , 秒速落單花膠雞湯米線 (酒香) ($68)份量合理, 湯底有雞味 , 可惜酒味同酒香欠奉, 雞件 (有骨) 無味 , 米線偏腍呢個價錢當然唔會要求靚花膠, 但呢個花膠好低質, 無味無口感, 淨係咬左一小啖 ... 失望 😣😣😣菜肉餃子 (跟餐小食) 份量合理, 質素正常, 無驚喜菜肉雲吞淮山麵 ($58)湯無咩味, 建議落 d 辣椒油 , 有 5 粒雲吞, 都幾大粒第一次試淮山麵, 都唔錯, 感覺好健康椒鹽豆腐 (跟餐小食) 賣相差 , 不過夠熱 , 味道唔錯 , 外脆內軟 , 好食過餃子份量好參差 , 同行友人個份豆腐明顯大份 d 整體黎講 , 坐得尚算舒服 , 服務正常 , 食店有加一 , 但服務只係一般

餐牌 :
花膠雞湯米線 (酒香) ($68)
失望 😣😣😣
菜肉餃子 (跟餐小食)
份量合理, 質素正常, 無驚喜
菜肉雲吞淮山麵 ($58)
第一次試淮山麵, 都唔錯, 感覺好健康
椒鹽豆腐 (跟餐小食)
份量好參差 , 同行友人個份豆腐明顯大份 d

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)