2006-11-08 26 views
事發o係2006年10月28日, 我一家5口未夠7點已經去到,眼見入面好多空抬,但個staff話訂哂位,冇位比我地喎! 咁我地'羅'飛等位啦....等又等....前我地一個number的2個人入左去, 遲過我地黎ge 3個人又入左去, 全部遲過我地黎ge都入哂去你話3個/ 4個果d係坐細抬ge都話丫, 連9個都入埋去..佢地張抬好似係d人book左抬又冇黎而比佢地架囉! .... 等左成個鐘都冇我地5個人ge抬, 係唔係路呀?book 左抬唔黎好應該係俾我地先囉. 我地真係等左成個鐘架, 絕對冇吹水! 講真,我覺得果個人真係有心唔比位我地架囉.我地消費冇人地咁高, 所以就冇位.咁算係咩態度先, 講咩派籌等位o即.拎左張飛咪又係冇位! o徙氣!你一開始同我地講冇哂位,唔洗等我地咪會走囉. 又叫我地等,又唔俾抬我地. 分明o徙我地時間啦.到左8點4 我地先走, 我地轉左去前幾條街ge 粥店食, 人地服務都不知幾好.果間野鋪仔細細, 但係個亞姐招呼得好好囉想叫多碗飯, 個亞姐話唔洗啦...跟住入廚房"筆"多碗比我地服務好,野食正. 價錢平!o係度食100蚊可以食到你唔食..飽到乜咁!你試

講真,我覺得果個人真係有心唔比位我地架囉.
我地消費冇人地咁高, 所以就冇位.
咁算係咩態度先, 講咩派籌等位o即.
拎左張飛咪又係冇位! o徙氣!

服務好,野食正. 價錢平!
o係度食100蚊可以食到你唔食..飽到乜咁!

你試下o係骨煲皇食野好一百蚊埋單,你睇下個staff會用咩態度對你, 真係蚊比同牛比呀!

以前真係會成日去,佢幾企理,舊老闆又好人,加上架車泊o係門口就得,唔洗比停車場嘛!!
但今次之後都唔會再去, 話知佢有幾好咋,幾抵食都唔再去. 實際上佢d野都唔算特別好味,亦都唔算平!!