剛同內子食完佢既 $168 聖誕餐, 真係粗口都黎埋! 唔知佢係咪真係咁旺場, 食平安夜餐都要前一日交訂$200 (我心諗, 你當自己係5星大酒店咩?!), 好啦, 錢交左, 到食飯當晚, 我地遲到左 10 鐘 (我地book 食 6pm), 佢地即刻打黎吹吹貢. 你估我會咁笨交左錢唔到咩?! 巴之閉! 食過頭盘後, 等左5000年都未見主菜出現. 隔離枱遲黎先上岸, 所以咪叫 waiter 吹單. 點知個個 waiter 都只係o係餐廳橫衝直撞, 好似好趕咁, 都冇人理我地...我地等左起碼半粒鐘先到!我叫左個火雞加火腿既東西. 火雞白 lai sai, 冇利文味, 舊火煺厚dup dup, d 汁好似一般快餐店果d 洋蔥豬排汁, 冇咩特別, 失望~我內子叫左牛柳加大蝦, 件牛柳好痴牙, 好難咬得開, 冇文冇味; 大蝦好香牛油味, 但味道比較淡. 甜品係蛋糕加撻. 件蛋糕好粗, 件撻得個甜字餐茶: 我叫左杯唔知係奶定茶既物體 --- 因為杯野奶多過茶....仲衰過自己沖!呢間野人地講到點好食. 我就真係唔識欣賞 la~
剛同內子食完佢既 $168 聖誕餐, 真係粗口都黎埋!

甜品係蛋糕加撻. 件蛋糕好粗, 件撻得個甜字

呢間野人地講到點好食. 我就真係唔識欣賞 la~
$185 (Dinner)