2020-10-19 2504 views
冇得去日本就去食下日本野先,今晚食omakase😋因為朋友相見太高興,傾得好開心所以冇記住每種魚既名😆以下既圖記得就寫。因為最多上載12張照片,唯有集埋一齊,由上而下,左至右續樣講😂1)個汁有d柚子味,清新。2)日本廣島蠔,上面有幾粒野好辣。3)燒到半生熟,唔錯。4)墨魚壽司,個樣平凡但好好好好味!係最令我印象深刻既dish。5)三文魚籽,下面有d飯。6)銀聖,但我已經唔記得咩味,哈哈。7)呢件唔係甜品,入面係魚肝。8)唔記得咩魚......9)貝類,新鮮!1)呢個我睇住佢燒,好香,下面係紫蘇葉。2)日本鮑魚。3)冇記錯係吞拿魚,準備既時候見師傅不停將魚肉反覆浸係一d汁入面。4)拖羅,係由幾塊唔同厚度既拖羅疊成。5)秋刀魚。6)甜蝦。7)海膽,上面係昆布,但食果陣係食唔到昆布味只有海膽味。放昆布好似係為咗吸走多餘水份。朋友話食落口感似帶子。8)海鰻。9)甜品係蛋糕🍰銀聖呢條魚好似好勁,仲有張貼紙俾你影相😂手卷。太卷。麵豉湯。其實每樣野上菜都有人講俾我地聽係咩黎同點整,上面個湯我記得係好複雜咁整出黎😂不過我而家淨係記得佢係魚蛋湯😛提子🍇剝咗皮好有家的感覺☺️其實樣樣都好食,餐廳員工好好,前

1)個汁有d柚子味,清新。
2)日本廣島蠔,上面有幾粒野好辣。
3)燒到半生熟,唔錯。
5)三文魚籽,下面有d飯。
6)銀聖,但我已經唔記得咩味,哈哈。
7)呢件唔係甜品,入面係魚肝。
8)唔記得咩魚......
9)貝類,新鮮!

1)呢個我睇住佢燒,好香,下面係紫蘇葉。
2)日本鮑魚。
4)拖羅,係由幾塊唔同厚度既拖羅疊成。
5)秋刀魚。
6)甜蝦。
8)海鰻。
9)甜品係蛋糕🍰

銀聖呢條魚好似好勁,仲有張貼紙俾你影相😂
手卷。
太卷。

麵豉湯。
提子🍇剝咗皮好有家的感覺☺️

其實樣樣都好食,餐廳員工好好,前面有人介紹完後面再有另一個人補充,而且會有人留意住幫你換走唔熱既茶,仲要係成個杯換走即刻俾另一杯斟好左嘅茶你,服務一流!
$3300 (Dinner)