2019-01-10 234 views
行過葵芳運動場附近,見到大大個廣告牌好吸引,雞煲,烤魚及多款湯底選擇,勁食勁飲,相當便宜,緊喺要去幫襯吓。上到樓上,地方寬敞,座位擺設算多空間。入口處放置張小食枱,都有十多款小食及糖水讓客人自選喜愛食物。另外仲有幾個大雪櫃盛載幾十樣火鍋食物,飲料種類之多, 連啤酒都任飲,硬有一款啱你。坐底後我哋選咗酸菜魚煱,鯇魚尚算鮮味,味道微酸帶辣好惹味,令胃口大開。吃過魚煱後再去挑選其它火煱配料食物打邊爐,種類之多,吃得不知幾滋味,另有任點任食嘅肥牛,羊腩片,鯇魚片等。另有附加款項可升級任食美國桶蠔,新鮮海蝦,牛頸脊片,金錢展等上品食材,客人按喜愛自選,豐儉由人。最欣賞佢哋嘅小食,不停換上各式各樣小食,其中白雲豬手,雞件非常好味,而紅豆糖水及西米露嘅二款甜品好香濃,可舒解吃過辣味食物,令喉嚨順晒。
上到樓上,地方寬敞,座位擺設算多空間。