2024-05-20
去荃灣做嘢見呢間校長燒肉放題,價錢抵食,仲有好多唔同種類嘅食物選擇,飲品多到數唔晒, 除咗韓式燒肉,仲有火鍋刺身,熟食,壽司,點心,甜品雪糕,飲品,全部都係任飲任食,非常滿足刺身有三文魚,虎蝦,象拔蚌,希靈魚,北寄貝 ,三文魚肥美肉質鮮甜 ,虎蝦好爽口 ,彈牙,刺身非常新鮮,要有嘅刺身應有盡有店員入座時會比張貼紙就可以取刺身,上面都有張隔油紙可以放心燒燒燒😄出面攞嘢食嘅地方都好寬敞,又乾淨,食物方面都種類繁多,豬牛羊雞魚各種各樣都有,熟食方面炸物都有幾多款,春卷,洋蔥圈炸雞卷炸魚皮響鈴,全部炸到金黃色卜卜脆最特別的就是炸魚皮,大過我的手掌🐮小排肥牛片個人覺得牛小排同埋肥牛片都唔錯,充滿着牛肉鮮味,肉質嫩滑,脂肪同肉嘅比例又夠平均,唔會太肥膩,燒起有油香入口都嫩 ,任食好滿足,如果覺得燒肉肥膩,可以包生菜食,生菜夠晒新鮮又夠嫩綠 ,連埋菜一齊食感覺不肥膩,仲有口感多春魚同雞軟骨比較好燒推介除咗燒肉之外仲可以打邊爐出面都有三款湯底,可以選擇火鍋生料都有不少選擇,食啲菜可以清清腸胃都唔錯,菜類菇類種類比較多,可以用嚟打邊爐打邊爐仲有好多唔同味道嘅湯底,有豬骨湯,壽喜燒同埋四川麻辣食材非常新鮮
🐮小排肥牛片
多春魚同雞軟骨比較好燒推介
打邊爐仲有好多唔同味道嘅湯底,有豬骨湯,壽喜燒同埋四川麻辣
食材非常新鮮,豬頸肉又夠厚,爽口燒完又唔乾身,飲品區仲可以揀啤酒,罐裝飲品,同埋支裝水,維他奶仲有凍同熱可以供給選擇,非常窩心