2024-07-06 82 views
今日同朋友仔想食放題,我哋揀咗呢間位於銅鑼灣日式放題店好近地鐵站。我哋升級為極品海鮮拼盤任食,極品海鮮有松葉蟹腳🦀凍鮑魚、凍螺🐚凍青口、凍蝦🦐全部都係任食‼️仲有刺身、加拿大海膽帶子、Hoegaarden、Stella 生啤酒🍻全部任飲任食,仲有送原盒嘅魚子醬呀~刺身拼盤都係任你點款式好多,牡丹蝦好大隻、馬刀貝好爽甜,三文魚係厚切,每一款刺身好新鮮。自助區有沙律、涼拌、飲品同甜品。每款甜品細細杯,可以試多幾款不同款式😋呢度嘅壽司細細件,最鍾意食火炙芝士魚生船,火炙後魚油香味好突出❤️推介 。仲有花之戀必點😋有好多款式,幸好細細件份量,一口一個😂可以試多幾款。坊間好少見嘅日式放題店有咁豪華版嘅海鮮拼盤,仲有好多泰式熟食、小炒、刺身、創作壽司、炸物、燒物、焗生蠔等等…我哋今晚真係飲飽食醉🍻

2024-07-03
Type of Meal