2022-02-28
時間:6:30~10:30🥰💜呢次Staycation package包左午餐同自助早餐,因為係房包所以可以食足全程,我6點半左右落到去好少人基本只有6個人左右,之後7點幾開始多人,近9點就大概隔一張檯坐滿人💛整體坐得舒服座位之間都有間隔,燈光唔會太暗,食物分左4大區,分別係:🍳英式早餐(雞蛋香腸🥓, 即製庵列,蘑菇,薯仔粟米,意粉,菠菜焗番茄仔等)真係可以自製一個豐富all day breakfast!!😝💗極力推介下個甜薯蓉~好滑好綿但係唔係牛油creamy個種,入口好軟🪄🍞麵包同招牌雞蛋仔麵包有白麵包同幾款麵包cupcake等,然而呢幾款我自己一般就無食到~可以烘熱 之前見食評話雞蛋仔凍,我等佢一放出嚟就過去攞,所以熱辣辣脆卜卜好好食🥰❤🥗沙律冷盤普通冷盤,作為每日食乳酪的我要大讚下個原味yougurt好creamy好thick🤤🤤可以mix水果乾同果醬好好食👐🏻减肥都唔怕~ 士多啤梨果醬入面真係有原粒🍓,見到都有4款水果哈密瓜etc.,有蘋果汁橙汁各種奶正常發揮🍚 中式炒粉麵有白粥白飯燒賣蝦餃叉燒包熱菜同即整粉麵, 味噌湯好一般似水無配料😂叉燒包好食新鮮值得quota!作為St
🍞麵包同招牌雞蛋仔
🥗沙律冷盤
🍚 中式炒粉麵
作為Staycation package覺得好ok👐🏻🥰 靜靜地自己食個早餐好舒服~而且可以 自製All Day Breakfast😍
食物種類:💜💜💜💜
環境:😍😍😍😍😍